Kundanpassning

  Gummiprodukter till både industri och offentlig sektor
  Procraft Gummiteknik AB verkar i framkant när det gäller gummiprodukter för industrin. Inte minst elbolagen har tagit fasta på Procrafts starka koncept som bland annat innefattar tätningar av högsta kvalitet.

  Procraft tillverkar gummiprodukter till både industri och offentlig sektor. Under sina 25 år har bolaget vässat sitt koncept till att idag vara en framstående aktör inom sin bransch. Gummitätningar, transportband, consulting och tillverkning av mindre gummidetaljer står på den dagliga agendan, vilket gjort att Procrafts kompetens ofta efterfrågas i såväl små som stora projekt.

  Beträffande gummitätningar tillverkar vi bland annat gummilister för tätning av exempelvis dammluckor. I samband med bygget av Friends Arena i Stockholm bidrog vi med mer än 800 meter tätningsmaterial.

  Kunskap och kvalitet

  Procraft Gummiteknik AB har hela Sverige som upptagningsområde och har genom åren samarbetat med ett flertal aktörer inom olika branscher, inte minst elkraftsindustrin där man i samråd med bland andra Fortum, Vattenfall och E.On ständigt utvecklar nya tätningsmodeller. NCC, Peab och Arlanda Airport är exempel på andra uppdragsgivare och inom kort hoppas man kunna etablera ett samarbete med Försvarsmakten.
  dsc_0098.jpg

  PROCRAFT M ANDERBRANT AB

  Drängsmarksv. 25
  934 93 KUSMARK

  KONTAKT

  Telefon: +46 (0)910 72 44 64
  E-post: info@procraft.nu 

  © 2022 PROCRAFT M ANDERBRANT AB. All Rights Reserved.