Våra tjänster

Gummiprodukter till både industri och offentlig sektor

Kundanpassning

Procraft Gummiteknik AB verkar i framkant när det gäller gummiprodukter för industrin. Inte minst elbolagen har tagit fasta på Procrafts starka koncept som bland annat innefattar tätningar av högsta kvalitet.

Vi kan leverera detaljer i Naturgummi, EPDM, Kloropren, Nitril m.fl. även detaljer som Glidplaster Polyeten, POM, PTFE

Procraft tillverkar gummiprodukter till både industri och offentlig sektor. Under sina 25 år har bolaget vässat sitt koncept till att idag vara en framstående aktör inom sin bransch. Gummitätningar, transportband, consulting och tillverkning av mindre gummidetaljer står på den dagliga agendan, vilket gjort att Procrafts kompetens ofta efterfrågas i såväl små som stora projekt.

Kunskap och kvalitet

Procraft Gummiteknik AB har hela Sverige som upptagningsområde och har genom åren samarbetat med ett flertal aktörer inom olika branscher, inte minst elkraftsindustrin där man i samråd med bland andra Fortum, Vattenfall och E.On ständigt utvecklar nya tätningsmodeller. NCC, Peab och Arlanda Airport är exempel på andra uppdragsgivare och inom kort hoppas man kunna etablera ett samarbete med Försvarsmakten.

Beträffande gummitätningar tillverkar vi bland annat gummilister för tätning av exempelvis dammluckor. I samband med bygget av Friends Arena i Stockholm bidrog vi med mer än 800 meter tätningsmaterial.

Vi verkar i framkant när det gäller gummiprodukter för industrin.

Hos oss kan du helt utan kostnad och förpliktelser lämna en offertförfrågan till oss.
Vi möter många typer av kunder och önskemålen som skiljer sig från varandra.
Begär offert